Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Contoare electrice
Brand
Contoare electrice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Contoare electronice monofazate de energie electrică A100 eficientă de măsurare, pe unul sau două tarife, a energiei electrice active pentru consumatorii casnici. Precizia ridicată, posibilitatea măsurării unidirecţionale şi opţiunile de securitate, asigură reducerea pierderilor de energie şi depistarea posibilelor fraude din reţeaua de alimentare. Contor robust, A100 este proiectat să reziste la posibilele defecte de nul ale reţelei electrice

Contoare electronice trifazate de energie electrica AS1440 ALPHAdestinate masurarii energiei electrice active si reactive la
consumatori casnici si la consumatori industriali mici. Liberalizarea pietei de energie electrica si tendintele
continue de reducere a costurilor, impun o mai buna si moderna gestionare a energiei electrice prin facilitati de
masurare a acesteia, combinata cu structuri tot mai flexibile de tarifare.

Contoare electronice trifazate de energie electrica  A1800 ALPHA destinate măsurării energiei electrice active şi reactive. A1800 ALPHA oferă o precizie ridicată de măsurare pentru o gamă largă de tensiune şi curent, şi asigură o tarifare complexa de pana la 12 sezoane, 135 de timpi de comutare, 4 tarife. Ofera posibilitatea de compensare a pierderilor pe linie si in transformatoare, şi funcţii avansate pentru detectarea încercărilor de furt.

Contoare electronice trifazate de energie electrica   A1120/40 posibilitatea de alimentare directă a unui modem de la conectorul RJ11 şi integrarea uşoară a acestuia sub capacul terminal, asigură o oportunitate de comunicaţie a datelor la distanţa eficientă, contorul A1120/40 fiind astfel candidatul perfect la integrarea intr-un sistem AMR.

Contoare electronice trifazate de energie electrica A1100  soluţie eficientă de măsurare, a energiei electrice active pentru consumatorii trifazaţi casnici. Transmiterea datelor de stare şi securitate prin portul IrDA asigură posibilitatea depistării fraudelor de energie electrică. Afişarea indexului de energie se poate face pe afişajul cu cristale lichide sau pe un afişaj mecanic antrenat de un motor pas cu pas.
Din Gura in Gura